Turorientering

Turorientering er både sosialt og en fantastisk måte å komme seg ut på. Tempoet bestemmer du helt selv. Kontakt din nærmeste orienteringsklubb, for alle tilbyr turorientering både for nybegynnere og litt mer erfarne løpere.

Turorientering er en fantastisk måte å komme seg ut på. Man velger helt selv om man vil gå turen rolig, eller blande turen med litt løping også. Men det morsomste er at man kan gjøre det med venner.

Kart og kompass

Turorientering går ut på å finne poster ute i naturen ved hjelp av kart og kompass. Det er ingen konkurranse, men en aktivitet som alle orienteringsklubber rundt om i landet tilbyr for at nettopp du kan komme deg ut i skogen og lete etter postene akkurat når det passer deg. Du kjøper en pakke hos din lokale sportsbutikk, som ofte samarbeider med orienteringsklubben om salget.

Flere nivåer

Om man er nybegynner eller en mer erfaren orienteringsløper finnes det ulike typer pakker man kan kjøpe som er tilpasset ditt nivå. Det finnes også egne familiepakker som spesielt er tilpasset turer for å ha med barna. Turorientering kan faktisk være en god måte å få hele familien med ut på tur for å finne skatter, men alle får også litt bedre kondisjon av turene.