Stress i hverdagen

Å unngå stress i hverdagen må vel være helt umulig i 2015? Folk løper som gale på vei til jobb, må raskt hjem igjen til mann og barn, som må hentes i barnehage og maten må stå på bordet før det blir altfor mye skriking. Det å håndtere stress ser ut til å være en kunst i seg selv.

For stress klarer man ikke å unngå, men det finnes måter å håndtere stressede situasjoner på. Stress angriper fra alle kanter og du har to valg, enten å dukke unna eller stå oppreist når verste stormen står på.

Kilden

Stress har alltid en kilde og det er denne kilden man må vite hva er og ha full kontroll på. Hvordan kan kilden unngås eller kan den gjøres noe med, er noe du må spørre deg selv. For du må være både motivert og ønske forandringen. Hvordan kan den i så fall fjernes? Ved hjelp av gode forberedelser er det fullt mulig. Du må gå igjennom situasjonene i hodet og se hva som kan gjøres annerledes. For noen kan det hele løses med å stå opp 5 minutter før hver morgen, eller ha større fokus på det du holder på med. Det hele kan også løses ved å spørre om hjelp, noe som for mange kan være et stort skritt i seg selv.