Mental trening

Flere og flere snakker om mental trening, men det er ikke alle som vet faktisk hva dette fenomenet er. I bokhyllene finnes det utallige coacher og eksperter som lærer oss mer om hva det handler om å trene opp psyken vår.

Du har kanskje sett Bertrands Metode på TV3, hvor Erik Bertrand Larsen tar tak i folk liv, som både har mistet livsgnisten og troen på seg selv. Ved hjelp av mental trening får han dem på riktige skinner igjen.

Sterkere mentalt

Mental trening er nok litt mer komplekst enn akkurat å komme seg opp av sofaen og gjøre noe med livet sitt. Det handler om å tro på deg selv, at du kan prestere og oppnå resultater selv om du møter på motbakker i enten livet generelt eller den situasjonen du står ovenfor. Er man sterk mentalt gir man ikke opp like lett.

Å gjøre sitt beste

Mange har misforstått mental trening, at det er en evig konkurranse mot andre. Det er ikke helt sant, for det handler om å være den beste utgaven av seg selv. Sagt på en annen måte handler det om å gjøre sitt aller beste, om det er å være kjæreste, pappa, næringslivsleder eller idrettsutøver.