Hva er fillerprodukter?

Fillerprodukter har i skjønnhetsbransjen flere funksjoner. Hovedfunksjonen ligger i navnet «filler», ettersom produktene brukes til å jevne ut ujevnheter for å få en glattere overflate. Dette betyr at fillere – som fillerprodukter kalles – kan brukes til å jevne ut rynker og linjer i ansiktet for at du skal kjenne deg yngre når du ser deg selv i speilet. Har du en dyp rynke som du synes er ødeleggende for helhetsinntrykket er dette en behandling som kan hjelpe deg å glatte denne dype rynken ut.

Fillere kan også behandle slapp hud i ansiktet. Da fylles området med slapp hud med en filler og huden i området strammes opp. Det er flere grunner til at huden kan bli slapp, men som regel blir huden mindre og mindre elastisk jo mer vi eldes. Derfor er alder en viktig årsak.

De fleste kjenner også til Botox som gjerne brukes for å forstørre leppene. Dette er også et fillerprodukt og bruken er velkjent. Dette brukes gjerne dersom du synes at leppene er for smale, og etter en behandling blir de større og fyldigere. Behandlingen må fornyes cirka hver tredje måned for at dette skal vare.

Fillere kan også brukes til å jevne ut små ujevnheter som små arr i huden. Har du for eksempel vært plaget av akne eller kviser som har etterlatt seg små arr, kan dette behandles for eksempel med en Skinpen. Det gir en jevnere hud og du kan glede deg over en glattere versjon av deg selv.
Også hals, bryst og hender kan behandles med fillere, slik at huden strammes opp her også. Det er viktig å huske på at behandling med fillerprodukter kan glatte ut, jevne ut og stramme opp, men at det er viktig å ikke overdrive.