Carina Hultin Dahlmann

Om du ikke har hørt om Carina Hultin Dahlmann, er det på høy tid å spisse ørene. Dette er nemlig hele Norges juicedronning – en norsk jente med særdeles stor lidenskap for juice og vitaminer. For Carina Hultin Dahlmann er juice en livsstil, et livsvalg. Hun har allerede gitt ut fantastiske bøker som «Juicy familie!», «Superjuicy!» og «Juicy!» – tre bøker som alle juiceelskere bør ha på hylla i huset.

En enkel løsning på sunnhetskravene man møter

Har man en juicepresse i hjemmet har man sikkert prøvd å blande sammen ulike frukt og grønnsaker for å få frem nye, spennende smaker. Carina Hultin Dahlmann er ekspert i emnet. Med hennes enkle, friske resepter vil juicepressen få et helt nytt liv. Fra detox og sunnhet til bekjempelse av overvekt og stress – reseptbøkene vil trolig forandre livet ditt veldig raskt. Carina var selv en slappfisk som gjerne tilbragte lange kvelder på sofaen, inntil hun en dag innså at juicepressen kunne brukes til så mye mer enn kjedelig appelsinjuice eller blanding av gulrøtter og epler.

Smaksrike blandinger med masse næring

Gode, vitaminrike og fylte med proteiner – juicene fra Carina Dahlmann er spesielle, og sørger for at kroppen får akkurat den næringen som er behøvd. En sunn livsstil er ikke langt unna, om man vet hvor man skal lete.